понеделник , 20 юни 2022
Новините днес

СМЯХ

Легендарни моменти, когато децата срещат новородените си братчета и сестрички – смях (ВИДЕО)

Добре дошли при новородените бебенца. Тяхната сладост е на път да управлява цялата планета, така че по-добре да внимаваме! Ако сте любители на бебетата, вие сте на правилното място. В този клип можете да се посмеете без угризения, докато гледате как малките деца реагират при срещането им с новородените им братчета или сестрички. Гледайте! Превод и редакция: shocknews-now.com Read More »

Ей така ще си стоите по спирките на снега..

shocknews-now.com Ей така ще си стоите по спирките на снега, като не отговаряте на ” Zdr ko pr “. Read More »

Не забравяйте, че по коледа стават чудеса.

shocknews-now.com Не забравяйте, че по Коледа стават чудеса. Те, разбира се, няма да се случат тук и на вас, а някъде другаде и на някой друг , но важното е да не забравяте! Read More »

Инструкция за смяна на акумулатор:

Инструкция за смяна на акумулатор: 1.Откраднете на съседа акумулатора. 2.Изчакайте докато съседа си купи нов акумулатор. 3.Откраднете новия акумулатор и върнете стария на мястото му. Read More »

Ето така се прави, да знаете!

Инструкция за смяна на акумулатор: Откраднете на съседа акумулатора.Изчайахте докато съседа си купи нов акумулатор.Откраднете новия акумулатор и върнете стария на мястото му. Read More »

Чувствайте се предупердени!

Аз съм дебела..! Така че НЕ паркирайте близо до колата!!!! Приятен ден! Read More »

Тази разходка в парка няма да бъде забравена .. ВИДЕО “This walk in the park will not be forgotten .. VIDEO”

Тази разходка в парка няма да бъде забравена .. ВИДЕО “This walk in the park will not be forgotten .. VIDEO”     Източник : youtube.com Read More »

Камила дърпа “Лада” в снега (ВИДЕО)

“Лада Нива” е придобила култов статут за феновете, благодарение на всъдеходните си способности. Дори този високопроходим автомобил обаче понякога се оказва безпомощен в големия руски сняг. И се налага да бъде издърпан, за да се измъкне. Видео, заснето в околностите на руския град Саратов, развесели много любителите на колите. Причината – странният помощник, който помогна на Нивата да се измъкне от снега – камила, предава “Днес.бг”. Животното е част от цирка в Саратов и често е използвано за разходка на местните деца. Сега обаче то свърши друга работа – дресьорите на животното го докарват при затъналата кола и проблемът със затъването в снега бързо бива разрешен.   Read More »

Бик, крава и прасе кръстосват улици във Видин (СНИМКА)

Снимка: Димитър Велков Бик, крава и прасе се разхождат заедно по видинските улици. Гледката събра очите на гражданите и предизвика редица снимки и публикации в социалните мрежи. Необичайната животинска агитка бе забелязана по бул. “Панония” в града, пише Kmeta.bg. Припомняме ви, че многократно в различни градове в страната, сред които София, Пловдив и Шумен преди време също бяха забелязани нетипични за градската среда животни.   Read More »

Това прасе мисли, че е куче (СНИМКИ)

Вирджиния е очарователно прасе, което изглежда има погрешна самоличност – собственичката й твърди, че Верджиния се чувства като куче Боксер, точно като другите кучета в къщата. Вирджиния е на 10 месеца и живее в Колорадо. Според собственичката й, тя е по-умна от кучетата и умее много по-добре да се справя със задачите. Тъй като често мислим прасетата като добитък, сме склонни да забравяме, че те всъщност са изключително интелигентни и любвеобилни животни. Те стават все по-популярни като домашни любимци, а не само като храна! „Не мисля, че Вирджиния осъзнава, че не е куче. Сдобихме се с нея, когато беше на 3 месеца, така че тя израсна около тях “, пише собственичката й. „Тя обича да се гушка. Тя е обсебена от моето гадже. Щом той седне, тя скача на дивана и се качва в скута му ”, казва още тя. „Тя схваща много по-бързо от кучетата. Например, веднага щом направихме врата за куче, тя влезе право през нея. На кучетата бяха необходими няколко дни да лаят и лаят, за да разберат, че могат да я използват, за да излязат навън“. „Отне й около ден, за да се научи как да използва кутията за отпадъци. След като вмъкнем вратата на кучето, тя започнала да излиза навън веднага и никога не е поглеждала назад. Тя е много чиста ” „Никога не се е търкаляла в кал, тя предпочита да се търкаля в пясък. Не мирише. Вирджиния получава само малко пърхот, когато кожата й изсъхне.“ Read More »