понеделник , 20 юни 2022
Новините днес

ВИДЕО

Това е най-късата крава в света с размерите на малко куче (ВИДЕО)

Рани е миниатюрна крава, която живее в Бангладеш. Тя може да е най-късата крава в света. Рани е само 20 инча висока и 26 инча дълга и тежи около 57 паунда. Това е размерът на малко куче. Тя привлича легиони от фенове, които се събират, за да надникнат в малкото говедо. Мениджърите във фермата, в която живее Рани, предадоха нейната информация в световните рекорди на Гинес и са уверени, че Рани ще бъде сертифицирана като най-късата крава в света. Превод и редакция: shocknews-now Read More »

ШОК И УЖАС! Това стресна всички на пътя! (ВИДЕО)

Драматични кадри показват момент, в който камион цистерна се разбива на магистрала в Мичиган. Камионът е превозвал 14 000 галона бензин и дизелово гориво при катастрофа в понеделник следобед, съобщи полицията. Вижда се как превозното средство избухва в пламъци, след като удря бетонна преграда по междущатска автомагистрала 75 в Троя. По чудо 46-годишният шофьор се измъква от кабината на камиона само с леки наранявания. В развалината не са участвали други превозни средства и никой друг не е ранен. Превод и редакция: shocknews-now Read More »

Мъж и жена паднаха от балкон, докато се разправяха (ВИДЕО)

Двойката паднала от балкона е от Санкт Петербург. Те имат “сериозни”, но не животозастрашаващи наранявания. Превод и редакция: shocknews-now Read More »

Скелет на русалка шашна всички (ВИДЕО)

Мъж намери „скелет на русалка“ разхождайки се по плажа. Видеото, което потребителят сподели в социалната платформа TikTok шокира аудиторията. Въпреки че мистичните останки, които засне блогърът, са повдигнали повече въпроси, отколкото отговори, видеото бързо набра мнения и коментари. Потребителят с прякор jjjmc12 показа в “Tiktok” странна находка, която изплаши и озадачи много потребители. Човекът се скитал по плажа в САЩ и се предполага, че е попаднал на мистериозен скелет. След известни колебания блогърът реши, че принадлежи на русалка, пише Daily Star. Кадрите показват как човекът е извадил от водата загадъчните останки: малък череп, наподобяващ човешки, и гръбначен стълб, който прераства в масивна рибешка опашка. “Какъв вид риба?” – Tiktoker-ът попита под видеото, което достигна 13 милиона гледания за по-малко от ден. Изплашените потребители също се чудят дали съществуват русалки и също така предполагат, че находката може да бъде опасна поради връзката си с черната магия. В същото време потребител от Индонезия отбеляза, че „чудовището“ е подобно на характера на техния местен фолклор – jenglot, това е хуманоидно същество, което може да се храни с кръв. Превод и редакция: TRENDY NEWS Read More »

СКАНДАЛНО! Между Русия и Канада Луната се появи през деня в Арктика за 30 секунди.. ВИДЕО

Великолепен феномен!! Между Русия и Канада в Арктика, когато Луната се появява през деня, толкова голяма за 30 секунди, блокира слънцето за 5 секунди и изчезва. Великолепен феномен!! Between Russia & Canada in the Arctic when the moon appears in the day so big for 30 secs, blocks the sun for 5 secs & disappears. Magnificent phenomenon !! Източник : youtube.com Read More »

Вижте как изглежда този пикап след 2.4 млн. км пробег

Машината не се обслужва и ремонтира от дилъра, а от нейния собственик, който предпочита да прави всичко сам. За 24 години пикапът е изминал 2.4 млн. километра, като въпреки солидния си пробег, колата изглежда напълно приемливо. По каросерията има следи от ожулвания и ръжда, но те са малко. Трябва да се отбележи, че собственикът живее в Орегон (САЩ), където зимите са тежки и се използва много химия на пътя, което се отразява негативно върху състоянието на превозните средства. Автомобилът няма късмет и със скоростните кутии, като те са сменяни 12 пъти. Въпреки това, стопанинът на колата няма намерение да е сменя, а предвижда да я кара поне още 10-15 години. Снимки и видео: Pickup Truck Talk Read More »

Първият пикап на Тесла през 2021 г. ” ВИДЕО” Tesla’s first pickup in 2021 “VIDEO”

Първият пикап на Тесла през 2021 г. Със своята ненормална форма и дистопичен вид, този автомобил на Тесла може да революционизира начина, по който хората управляват моторни превозни средства. Нека да разгледаме някои интересни факти за Първият пикап на Тесла. Tesla’s first pickup truck in 2021. With its abnormal shape and dystopian appearance, this Tesla car can revolutionize the way people drive motor vehicles. Let’s look at some interesting facts about Tesla’s First Pickup. Източник: youtube.com Read More »

Вижте как ще изглежда светът през 2030г. ВИДЕО

Вижте как ще изглежда светът през 2030г. ВИДЕО.. Ще останете без думи! “See what the world will look like in 2030. VIDEO .. You will be left speechless!” Източник : youtube.com Read More »

Мъж продава дини от багажника на Ferrari.. ВИДЕО

Мъж продава дини от багажника на Ferrari.. ВИДЕО Read More »

Бойко Борисов помогна на закъсали с автомобила си жени на пътя (ВИДЕО)

Пенка Димова и дъщеря й пътували за Плевен, за да приберат съпруга й, когото изписват от болницата след поставен байпас. Колата им обаче се развалила – изтекло маслото. Премиерът Бойко Борисов, който днес обикаля из Плевенско, видя жените на пътя и спря джипката. Като разбра, че възрастната г-жа Димова трябва да прибере съпруга си от болницата, той лично я закара до медицинското заведение в Плевен. Източник : facebook.com Read More »