понеделник , 20 юни 2022
Новините днес

Бритaнcкaтa кoмпaния пусна пaрфюм c aрoмaт нa нoвa кoлa

Онлайн платформата за продажби на автомобили Auto Trader пусна нов аромат за автомобили. Но не е за колата ви – а за вас.

Вдъхновението идва, след като изследванията на Auto Trader установяват, че ароматът на нов автомобил е най-свързан с успеха, като 25 процента от анкетираните твърдят, че толкова. Освен това той установява, че асоциацията с успех командва уважение на работното място. Отчита се също, че успехът увеличава привлекателността на някого.

Успехът се равнява на привлекателност и уважение, а миризмата на нови автомобили предполага успех. Което ни довежда до новия аромат на Auto Trader: Eau de New Car. Той е създаден, за да ви даде мирис на нова кола и, като допълнение, успех.

Така нареченият „пречистващ аромат“ ще ви върне 175 паунда за 50ml бутилка и да, можете да го купите сега в Auto Trader. Ароматът съчетава миризми на качествена кожа и кожен восък, с качествени автомобилни килими, които ще получите, когато се качите в нова кола.

„Когато нашето изследване установи, че ароматът на нов автомобил е този, който хората най-вероятно асоциират с успеха, не можехме да устоим на създаването на индивидуален аромат, който оживява това“, казва Рори Рийд от Auto Trader.

„Да си признаем – усещането, което получавате, когато влизате в чисто нова кола, е незабравимо. Няма нищо чудно, че това е ароматът, който най-много свързваме с успеха. Защо не трябва да можем да усещаме този аромат и да се чувстваме по този начин?

„Eau de New Car е аромат като никой друг. Това е вашият личен spritz за успех, за да осигурите незабавен, освежаващ асансьор. “

Бившият водещ на Top Gear канализира своя вътрешен Джони Деп, sans Dodge Challenger, моделирайки аромата за видеорекламата. Ароматът с ограничено издание се предлага, докато запасите останат. Очакваме влизането на Auto Trader в света на ароматите е по-скоро далеч, отколкото трайно присъствие.

Facebook Коментари

About shocknews-now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*