събота , 18 септември 2021
Новините днес

Камера засне призрачна фигура близо до леглото на дете ВИДЕО

Жителката на Лас Вегас (САЩ) Тори Макензи била ужасена, когато, гледайки записите от камерата, насочена към креватчето на внучката й, тя видяла до нея зловеща фигура на непознато същество.

41-годишната американка Тори Макензи бил в дома на най-големия си син Райън, който има двегодишна дъщеря Амбър и седеммесечен син.

Веднъж, когато Тори вече била сложила внучката си в леглото, тя случайно чула момичето да казва на някой „Върви си“, сякаш в стаята освен детето, имало още някой.

Тори се притеснила от това и инсталирала камера в детската стая, която реагира на движенията и прави снимки в момента на движението. Няколко дни по-късно Тори решила да види какво е записала камерата и с ужас видяла бяла, полупрозрачна рогата фигура близо до креватчето.

На главата на фигурата ясно се виждат два рога, а пръстите наподобяват дълги нокти. Фигурата стояла прегърбена до леглото, където детето спало.

И най-важното, колко от тези „гости“ влизат в домовете ни? В крайна сметка, видеокамери не са инсталирани навсякъде. И като се има предвид, че извънземните имат технологии, които им позволяват да бъдат невидими и да преминават през стени – никой не е имунизиран от такива „гости“!

Напоследък активността на НЛО се увеличи значително. НЛО спряха да се крият. НЛО летят ежедневно близо до Международната космическа станция, без дори да включват маскировка.

Източник : youtube.com

Facebook Коментари

About shocknews-now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*