понеделник , 20 юни 2022
Новините днес

Сюрея от хитовия турски сериал “Завинаги” разкри как е свалила излишните килограми

Аслъ Енвер разри тайната за ослепителната си фигура…
Наскоро екранната Сюрея от хитовия турски сериал “Завинаги” сподели пред турски медии, че е свалила доста излишни килограми с популярната напоследък кетонна диета. Режимът, който изключва изцяло въглехидратите, се слави като един от най-ефективните и същевременно здравословни за бързо вталяване.

При този тип хранене белтъчните храни се консумират в значителни количества, както и мазнините. Продукт на окисляване на вторите са кетоните, от където идва и името на режима. Въглехидратите се свеждат до нищожни количества.

В изготвянето на режима участват предимно храни с високо съдържание на белтък и мазнини и нищожно съдържание на въглехидрати.

Добър пример за това са месо, филета, шунки, яйчни белтъци, пълномаслени сирена, извара, бели риби, рибни филета, раци, скариди, калмари, миди, обезлактени млечни продукти, масло, студено пресовани растителни масла, маслини, сметана, хайвер, майонези, топени сирена, ядки.

Задължителна е консумацията на големи количества зеленчуци. Не е желателна консумацията на плодове, зърнени храни, тестени изделия, бобови храни, картофи, тиква.

ТелеНовелас

Facebook Коментари

About mimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*